Siker a Bajnoki Nyitányon!

Csapatunk 3:0-ás sikerrel zárt a bajnoki nyitányon!

 

ADA NOVA SE - WINDOOR-PÁTERDOMB LSC 3:0

Gólszerző:

Balogh Szabolcs (2)

Nunkovics Sándor

 

Az egerszegi vendégek ellen magabiztos győzelmet aratottunk és ha jobban használjuk ki a második félidőben kidolgozott lehetőségeinket, akkor ezen a meccsen kiütéses sikert is elérhettünk volna. Ettől függetlenül elégedetten konstatálhattuk a látottakat, hiszen végig mi irányítottuk a találkozót, nálunk volt többet a labda és a helyzetek számát tekintve sem férhetett kérdés a győztes csapat kilétéhez. Minden játékos motiváltan és nagy akarással vetette bele magát a mérkőzésbe és összességében mindenki jól teljesített. 

Külön öröm a győzelem mellett, hogy új igazolásaink is nagyon jó, stabil és hasznos teljesítményt nyújtottak, mellyel erős és jó csapat képét mutattuk a pályán.

 

Takács Bence értékelése a találkozóról:

"A bajnoki rajt mindig nagyon fontos, ennek jegyében készült a csapat is. A célkitűzés egyértelműen a győzelem volt, amelynek sikerült is eleget tenni. Azt éreztem, hogy végig mezőnyfölényben játszottunk és nem volt kétséges a mérkőzés végkimenetele. A közönség egy jó iramú mérkőzést láthatott. Bízom a hasonlóan sikeres folytatásban."

Lendvai Gábor értékelése a meccsről:

"Összeségében egy nagyon biztató szezonkezdeten vagyunk túl, ahol látszott, hogy a keret létszámban, és játékerőben is erősödött. Amire nagy szükségünk is van, hisz a bajnokság is jóval nívósabb lett, mint volt tavaly. Köszönjük szurkolóinknak a biztatást és a mérkőzést követő, jó hangulatú szurkolói ankétot is. Utóbbi alkalmával végre bemutatkozhattak személyesen is az új szerzemények a támogatóinknak."

 

Szombaton Becsehelyen a 2. fordulóval folyatatódik a pontvadászat.

 

Hajrá Nova!