3:1-es vereség Becsehelyen

A Magyei II. o. 2. fordulójában csapatunk 3:1-es vereséget szenvedett a Becsehely ellen.

 

Becsehely SE - ADA Nova SE 3:1

Gólszerzőnk:

Galamb Pál

Jók:

Egész csapat

 

Ha valaki az eredményt nézi akkor azt mondhatja, hogy sima hazai győzelem született. Aki viszont Becshelyen a "játéktér" széléről követte az eseményeket az láthatta, hogy a jobban és kulturáltabban játszó csapat kapott ki.

A hazai együttes ritkán látható durvasággal és konzekvens szabálytalankodással tördelte a játékot, amelyet végtelenül egyszerű tartalommal töltöttek meg. Sajnos mi az első félidőben kicsit kevesebbett tettünk a siker érdekében, így ez az ellenfél által képviselt stílus ekkor gólokban manifesztálódva -elsősorban a mi hibáinkból-  eredményességgel párosult.

A második játékrészben hiába játszottunk nagy fölényben és alakítttunk ki 5-6 nagy helyzetet, ebből sajnos csak egyet sikerült gólra váltani. Természetesen az ellenfélnek ekkor volt pár kontra lehetősége, hiszen mindent egy lapra feltéve próbáltunk támadni.

Összeségében az első félidei gyengébb játékunk miatt kikaptunk egy olyan meccsen, amelyet a mutatott játék alapján nyernünk kellett volna. 

Nem bánkódunk, jön a következő megmérettetés, hazai pályán fogadjuk a Zalaszentiván együttesét.

Köszönjük a szurkolóknak, hogy ennyien elkísérték a csapatot! Reméljük otthon még többen leszünk!

 

Ahogy a játékosaink látták a találkozót:

Galamb Pál:

"Idegenben egy nehéz találkozóra készültünk a második fordulóban. Sajnos több meghatározó játékos hiányzott a keretből de úgy gondolom így is jól helyt álltunk bár az eredmény nem ezt mutatja. Egy gyenge első félidő után meggyőző fölényben játszottunk a második játékrészben szinte végig domináltunk. Helyzetek sokaságát alakítottuk ki, amelyeket sajnos kihasználatlanul hagytunk, így fájó vereséget szenvedtünk. Bízom hogy a következő mérkőzésen teljes kerettel állunk ki és bízok a jobb eredményben."

 

Vitéz Richárd:

"Nehéz mérkőzésre számítottam és az is volt . Sajnos hiába voltunk jobbak játék és helyzetek alapján, a durva belépőkkel és a játek stílusukkal és a mi védelmi hibáinkat kihasználva tudták megnyerni a meccset . Nem szabad búslakodni hiszen az élet megy tovább, jövő héten a bajnokság egyik top csapata ellen játszunk hazai környezetben , ahol mindent meg fogunk tenni a győzelemért."

 

Hajrá Nova!