Previous Next

ADA Nova SE - Zalaszentiván SE 3:1

ADA Nova SE - Zalaszentiván SE 3:1 (3:0)

Gólszerzők:

Galamb Pál /2/

Mayer Gergő

 

A bajnokság 3-ik fordulójában a Zalaszentivánt fogadtuk. Ez a párosítás abszolút nem ígérkezett könnyűnek, hiszen az ellenfél jó játékerőt képviselt.

A vendégek kérésére korábban kezdtük az összecsapást, amely viszont a három órás kezdés miatt így fülledt melegben kezdődött. Ekkor a kezdés után a csapatokon érződött ez a hátráltató körülmény, de ettől függetlenül jó iramú volt a meccs ezen szakasza is! Mindezek mellett szerencsére jól indult a meccs, motiváltan illetve gólratörően kezdtünk és jól játszva nagy előnnyel vonulhattunk a félidei szünetre. 

A második játékrészben taktikusan játszva, meggyőző magabiztossággal tartotta otthon a csapat a három pontot. Értékes győzelmet arattunk, viszont egy kis ünneplést követően már a hétvégi Gutor elleni derbi felé fordítjuk a tekinetünket.

Visszatérő játékosunk Mayer Gergő gondolatai a meccsről:

"Nagy küzdeni tudással és nagy akarassal, illetve jó játékkal vertük meg az erős Szentivánt. Örülök, hogy góllal tudtam hozzájáruli a győzelemhez és, hogy újra Nován játszhatok!"

 

Második számú csapatunk Lovásziba látogatott, megkezdve ezzel a Megyei III. Osztályú pontvadászatot. Fiaink értékes sikerrel tértek haza, hiszen eddig nem nyerni jártunk Lovásziba. Szerencsére most megtört az átok és mindhárom pontot elhoztuk.

Lovász Bányász SE  - ADA Nova SE 1:3 (1:1)

 Hajrá Nova!