Sikeres hétvége!

Majdnem 100%-os hétvégén vagyunk túl, hiszen csapataink 3 győzelem mellett egy döntetlennel zártak Vasárnap. Ennek a teljesítménynek az értékét még az is növeli, hogy minden együttesünk idegenben játszott.

A felnőtt csapatunk nyögvenyelős és rossz első félidő után nyert a sereghajtó otthonában. Sajnos nagyon gyengén és dekoncentráltak kezdtük a találkozót, melynek szünetében még a hazaiak vezettek. A cseréink nagyot lendítettek a játékunkon, így a végére nagy arányú győzelmet szereztünk, amellyel felléptünk a tabella negyedik helyére.

Pölöske SE - ADA Nova SE 1:5

Gólszerző:

Vitéz R.

Lendvai G.

Máyer G.

Nagy G.

Podszkocs L.

 

Ifistáink egy nagy arányú győzelemmel a szép gólok meccsén duplázták meg eddig szerzett pontjaik számát, próbálva zárkózni a középmezőnyhöz. A második győzelmünk volt az idei bajnokságban.

Pölöske SE U19 - ADA Nova SE U19 0:7

Gólszerző:

Szabó M. (3)

Szekeres (3)

Farkas M.

 

A csajok Szepetnekre látogattak és egy gólzáporos meccsen, magabiztos és nagy arányú győzelmet arattak, feledtetve ezzel az első forduló kisiklását. Reméljük, hogy ebben a formában játszanak tovább a bajnokság hátralévő mérkőzéseink!

Szepetnek SE - ADA Nova SE 2:9

Gólszerző:

Köröcz B. (4)

Luczi E. (3)

Gángó R.

Varga F.

 

Második számú csapatunk a szomszédvár Mumor otthonába látogatott, ahol szoros és kiélezett csatában 2:2-es döntetlent ért el. 

Mumor SE - ADA Nova SE 2:2

Gólszerző:

Horváth T.

Balogh Á.

 

Bízva a hasonló folytatásban! Hajrá Nova!