Previous Next

Sikeres Műfüves Torna és Vereség Egerszegen

Megyei III-as csapatunk egy hazai rendezésű mini-tornán vett részt. Az időjárás szerencsére a szebbik arcát mutatta Vasárnap délután és talán ennek is köszönhetően sok néző elött játszottak a csapatok a műfüves pályán.

Izgalmas és látványos meccseket láthattunk, melynek végeredményeképp körbeverés után azonos pontszám mellett a gólkülönbség döntötte el a sorrendet.

1. Csömödér KSE

2. ADA Bútorgyár 

3. ADA Nova SE II.

Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát és a torna jól szolgálta a felkészülést minden résztvevő számára.

 

Megyei II-as csapatunk Zalaegerszegen az ATE vendégeként szerepelt edző mérkőzésen, amely egy hagyományos találkozó a felek között minden téli és nyári felkészülési időszakban. A vendéglátóink ezen a napon sokkal jobban teljesítettek és a tartalékos felállásunk, illetve az kimagasló játékuk miatt hatalmas zakót mértek ránk. Sajnos nem engedhetjük meg magunknak az ilyen mérkőzéseket és a jövőben sokkal nagyobb erőfeszítésekre van szükség mindene egyes játékostól, hogy versenyképesebbek legyünk akár egy Megyei I. osztályban szereplő ellenféllel szemben is.

A meccs után az Andráshidai barátaink vendégei voltunk egy szelet pizzára, és italra, illetve egy "kerekasztal" beszélgetésre, ahol eszmét cseréltünk az idei év tapasztalatairól és megvitattuk a focink ügyes-bajos dolgait.

Nyáron a Léránt Lajos sportcrentrumban találkozik újra a két fél, ahol próbálunk tisztesebben helyt állni.

ATE - ADA Nova SE 12:0

 

Hajrá Nova!