Futsal Torna Nagykanizsa - Megvannak az első pontok!

Utánpótlás csapatunk megszerezte első pontjait a Nagykanizsán zajló Futsal torna sorozatban. Az első forduló három meccsén sajnos nem sikerült közel kerülnünk az ellenfeleinkhez, de most hétvégén megtört a jég és kettő győzelmet sikerült szerezni a három meccsből, ami annak tükrében, hogy milyen fiatal csapatunk van hatalmas bravúr. 

A szombati játéknapon a Megyei I. osztályú Kiskanizsát és Szepetneket is sikerült legyőzni, előbbit 3:1-re míg utóbbit 4:2-re. Sajnos a Nagykanizsa FC NB III-as fiataljai ellen nem volt esélyünk még egy szoros meccsre sem, de tisztességgel helytálltak a gyerekek. Annak a meccsnek 1-9 lett a vége.

Nagyon bíztató volt a két friss igazolásunk Orsós Márk és Bogdán Zoltán Ervin játéka, de a többiek is jól teljesítettek ezen a hétvégén, láthatóan sokat fejlődtek ezen a télen!

Reméljük, hogy az utolsó -harmadik- fordulóban, amely ezen Szombaton lesz esedékes sikerül újabb pontokat elcsenni az ellenfelektől és újoncként szépen zárjuk a tornasorozatot, illetve ami még fontosabb, hogy tovább fejlődjenek utánpótlás korú gyerekeink!

 

Hajrá Nova!