Vereség a nyitányon

A Megyei II. osztályú bajnokság tavaszi szakaszát Zalaszentivánon kezdtük meg, ahol egy roppant kellemetlen stílusban játszó ellenféllel szemben mérkőztünk meg. 

Tudtuk, hogy ez egy nehéz derbi lesz, ami be is igazolódott. Jól kezdtük a meccset, sőt az ellenfél egy jogos kiállítás után meg is fogyatkozott, de a kezdeti lendületünk alábbhagyott és a hazaiak átvették a találkozó irányítását, majd egy szerencsés góllal megszerezték a vezetést még az első félidőben.

Csapatunk a második játékrészben próbálkozott, de igazából csapatszinten és egyénileg is nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, így nem érdemeltünk pontot ezen a napon!

Reméljük, hogy a gyenge teljesítményünkön a következőkben fogunk tudni javítani!

Ifistánk egy szoros meccsen kaptak ki, viszont bíztatóan játszott a csapat így egy kis csalódottság mellett igazából nem lehetünk elégedetlenek, hiszen az ellenfél a bajnokság élmezőnyéhez tartozik. Jól mutatkoztak be az új igazolásaink is és örülünk a jó játékunknak! 

A Megyei III. osztályú meccsünk a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt, ennek lejátszásáról, illetve időpontjáról később döntenek a felek és a ZMLSZ.

 

Megyei II. O.:

Zalaszentiván SE - ADA Nova SE 2:0

 

Megyei II. O. U19:

Zalaszentiván SE - ADA Nova SE 1:0