Previous Next

Sikeres volt a Sportnap

Szombaton a Sportnap keretein belül 4 sportágban mérték össze tudásukat az indulók. 

10:00 órai kezdettel az asztalitenisz verseny kifejezetten izgalmas és szoros csatákat hozott, néhol már-már relatíve színvonalas mérkőzéseket is láthattak a résztvevők és nézők!

Az asztalitenisz végeredménye:

1. Szekeres Zoltán

2. Bolla László

3. Szekeres János

 

Már ebéd után kezdődött a kerékpáros ügyességi verseny. A Léránt Lajos sportcentrum aszfaltos pályáján kicsik-nagyok, lányok és fiúk is indultak! A srácok és lányok nagyon ügyesen vették az akadályokat, melynek eredményeképp izgalmas kis verseny kerekedett. 

Az ügyességi kerékpáros verseny végeredménye:

1. Máyer Gergő

2. Kovács Attila

3. Bolla László

 

A futóverseny a nagy melegben nem vonzott tömegeket, de lányok és fiúk egyaránt megküzdöttek a 2000 méteres távval. Az előzetes esélylatolgatásoknak megfelelően alakult ki a végeredmény:

A futóverseny végeredménye:

Fiúk:

1. Hajdu István

2. Podszkocs Lajos

3. Szekeres János

 

Lányok:

1. Kránicz Vivien

2. Köröcz Bianka

3. Horváth Vivien

 

A legnagyobb érdeklődés a labdarúgó tornát övezte. A torna lebonyolítási sajátossága volt, hogy Nova község utcái, illetve az "idegenlégiósok" mérték össze a tudásukat. Öt csapat indult a tornán, ahol izgalmas csatákat láthatott a Sportcentrumba kilátogató nézősereg. A szurkolók a hosszúra nyúlt kihagyás után ki vannak éhezve a focira, ez a meccsek közötti beszélgetések alkalmával is bebizonyosodott.

A játék képe alapján reális sorrend született, hiszen az idegenlégiósok bizonyították, hogy nem véletlenül játszanak a Novai Sportegyesület Megyei II. osztályú csapatában.

A labdarúgó torna végeredménye:

1. "Idegenlégiósok"

2. Kossuth utca

3. Göcseji utca

4. Fő utca

5. Petőfi utca

 

Az egyesület vezetősége szeretne hagyományt teremteni ezzel a tornával és minden évben megrendezni azt. Lehetőség szerint szeretnénk bővíteni a sportágakat, hogy még izgalmasabb és vonzóbb tömegsport rendezvényt tudjunk szervezni a Léránt Lajos Sportcentrumban.