Jó játékkal nyertünk!

Vasárnap csodálatos őszi napsütésben fogadtuk a Cserszegtomaj csapatát a Léránt Lajos Sportcentrumban. 

A várakozásoknak megfelelően egy jó mérkőzés alakult ki a felek között, hiszen a vendégek kifejezetten ügyesen kombináltak a védő harmadukban és a középpályán. Ettől függetlenül egy oldalszabadrúgást követően mi szereztünk vezetést, majd egy teljesen jogos kiállítás miatt emberelőnybe is kerültünk a félidő derekán. 

A kiállítás -ahogy az amatőr csapatoknál néha lenni szokott- minket zavart meg inkább és ekkor a Cserszegtomaj erőre kapott. A játék képe egy kiélezett és két jó csapat mérkőzésének volt megfelelő, relatíve nagy irammal megspékelve. A szünetben 1:0-ás vezetéssel vonultunk az öltözőbe. 

A második játékrészben sorra dolgoztuk ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, amelyek szinte hihetetlen módon mind kimaradtak, de egy szép fejessel mégis meg tudtuk duplázni az előnyünket. A kihagyott helyezetek viszont megbosszulták magukat, hiszen az ellenfél szépíteni tudott, mi pedig kicsit magunkra húztuk őket. Ekkor még a gólvonalról is mentenünk kellett, hogy az ellenfél ne egalizáljon. A hajrában viszont egy szép egyéni alakítás után egy okos góllal Pesti Tamás eldöntötte a három pont sorsát.

Összességében a Megyei II. osztályhoz képest egy jó iramú és magas színvonalú mérkőzést láthattak a nézők, melyet a Nova megérdemelten nyert meg. Reméljük, hogy a következő fordulókban a helyzetkihasználásunk azért javulni fog!

Ifistáink is nyerni tudtak , így a tabella első felében tanyáznak a megszerzett 9 pontjukkal, ami extra jó szezonkezdetet jelent. Bízunk a hasonló folytatásban náluk is.

 

Hajrá Nova!