Győzelem Szentivánon - Tíz gólos meccsen nyertek a lányok

Lány csapatunk egy gólzáporos meccset nyert meg odahaza a Zalaapáti gárdája ellen. A félidei 1:3-as hátrányt megfordítva 6:4-es végeredménnyel tartották itthon a három bajnoki pontot a lányok így érthetően nagy volt az öröm a lefújás után. 

Felnőtt csapatunk Zalaszentivánra látogatott, ahol sohasem könnyű játszani és így volt ez ezen a hétvégén is! Nagyon rossz felfogásban és gyengén kezdtük a mérkőzést és szinte az egész játékrészben nem voltunk versenyképesek. A második etapra szerencsére tudtunk váltani és veszélyesebben, illetve hatékonyabban tudtunk játszani. A vezető gólunkra a hazaiak egy büntetőből még tudtak válaszolni, azonban az utolsó percekben szerzett találatunkra már nem volt lehetőségük érdemben reagálni, így egy döntenlenszagú meccset sikerült megnyernünk idegenben, ami nagy fegyverténynek számít.

Ifistáink sajnos gyenge napot fogtak ki, és ezen a találkozón semmi sem sikerült, így egy nagy arányú vereségbe futtottunk bele Zalaszentivánon. Keseregni azonban semmi okunk nincs, hiszen így is jól áll a tabellán az U19-es együttesünk, illetve a következő bajnokin itt lesz a lehetőség javítani!

Hajrá Nova!