A kötelező mindig nehéz

Csapatunk a Páterdomb LSC vendégeként lépett pályára a Megyei II. osztály 10. Fordulójában Zalaegerszegen. Az elmúlt időszak esős időjárása miatt a ZTE stadion mögötti műfüves pályán rendezték a felek mérkőzését.

Ahogy az várható volt, csapatunk magához ragadta a kezdeményezést és 20-25 perc relatíve jó játékkal rukkolt elő. Az ellenfél elvétve jutott át a mi térfelünkre, ám a támadójátékunk ezúttal akadozott, és a félidő második részében már nem tudtuk tartani a jó játékunkat, annak színvonala visszaesett és visszahoztuk az ellenfelet a mérkőzésbe. A szünetben 1:2-es eredménnyel fordultak a csapatok.

A második játékrész már egy idegesebb és feszültebb játékot hozott, aminek több összetevője volt. Egyrészt a játékvezető úgy látta jónak, hogy megmutatja "fergeteges" hatalmát a csapatok és bizonyos emberek felett arra a 90 percre amit a jószerencse kiosztott neki, sípot adva a szájába. Másrészt viszont nem tudtunk emelni a játékunk színvonalán és nem tudtuk értékesíteni a ziccereinket, ezzel végig nyitva hagyva a kaput a hazaiaknak az egyenlítésre. 

Összességében azonban egy mérsékelt teljesítménnyel is teljesen megérdemelten a jobb csapat nyert, ám tudjuk a folytatásban ennél többre lesz szükség, hiszen a bájnokság második felében vár ránk még pár kemény mérkőzés.

 

U19-es csapatunk is 1:2-re győzött így 12-re növelte pontjainak számát. Két ellentétes félidő után alakult ki a végeredmény, hiszen az első játékrészben a hazaiak játszottak jobban, ám a második félidő a mi fiataljainknak sikerült jobban. Értékes és fontos győzelmet aratott így az ificsapatunk!

 

A lányok továbbra is 100%-os mérleggel állnak, hiszen a Gyenesdiás ellen diadalmaskodtak a Balaton partján, nem is akárhogy 2:7 arányban! Várjuk a hasonló folytatást!

 

Megyei II. o. Felnőtt Bajnoki 

Páterdomb LSC - ADA Nova SE 1:2

Gólszerző:

Pesti Tamás

Máyer Gergő

 

Megyei II. o. U19 Bajnoki 

Páterdomb LSC - ADA Nova SE 1:2

Gólszerző:

 

Varga Szabolcs (2)

 

Megyei I. o. Női Bajnoki 

Gyenesdiás Kinizsi - ADA Nova SE 2:7

Gólszerző:

 

Köröcz Bianka (5)

Luczi Evelin

Gyenese Emese

 

Hajrá Nova!