MAGYAR KUPA Zala Megyei 1. Forduló --- ADA Nova SE - Szepetnek SE

Csapatunk végre hazai környezetben játszik újra tétmérkőzést!

Vasárnap a Magyar Kupa 1. Fordulójában a Megyei I. osztályú és ott régóta meghatározó szerepet betöltő Szepetnek SE látogat Novára. 

Reményeink szerint igazi "kupahangulatú" és szoros mérkőzést tudunk játszani az egyértelműen esélyesebb vendégekkel, akik eddig még soha nem látogattak Novára. Bízunk benne, hogy sok szurkoló jön ki a meccsre segítve a csapatunk sikeres szereplését.

A Kupa ezen szakaszában a párharc egy mérkőzésen dől el. A győztes csapat továbblép a második fordulóba. Amennyiben a rendes játékidő döntetlennel zárul, azonnali büntetőpárbajban dől el a továbbjutás, hosszabbítás nincs.

Domján Péter:

"Remélem teljes kerettel tudunk kiállni, és a csapatban lesz tartás, meg mutatjuk, hogy egy alacsonyabb osztályban is van akarat és küzdeni tudás, akkor győztesként vonulhatunk le a pályáról eredményétől függetlenül." 

Vitéz Richárd:

 "Nagyon nehéz meccsre számítok, rengeteget kell futni és küzdeni azért h tovább tudjunk jutni, de úgy érzem képesek vagyunk rá! Bízom benne, hogy teljes kerettel tudunk kiállni és mindenki átérzi a lehetőséget. Úgy érzem, hogy csapatként küzdve képesek lehetünk a bravúrra!"

 

ADA NOVA SE - SZEPETNEK SE

2019.08.04. Vasárnap 18:00

 

https://adatbank.mlsz.hu/league/52/20/20989/1.html