ADA NOVA SE - SZEPETNEK SE 0:2

Egy jó meccsen, jó kvalitású csapat ellen búcsúztunk a Magyar Kupából.

A sorsoláskor tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, mivel a szepetneki csapat egy nagyon masszív és jó játékerőt képviselő gárda, de ettől függetlenül bíztunk a bravúrban. Az első félidő derekáig abszolút nem látszott az osztálykülönbség a pályán. Ezt követően kicsit elfáradtunk a másodosztályban nem megszokott magasabb tempó miatt, így ekkor a vendégeknek voltak lehetőségeik, amelyeket kihagytak de a kapusunknak csak 2 alkalommal kellett védeni.

A szünet után egy gyors góllal vezetéshez jutott a Szepetnek, majd egy szerencsés találattal tulajdonképpen el is döntötte a párharc sorsát.

Csapatunk teljesítményére nem lehet panasz, hiszen egy jobb erőkből álló ellenféllel szemben játszott egy tisztes mérkőzést.

Sok sikert kívánunk a Szepetnek gárdájának a kupában és a bajnokságban egyaránt.

Lássuk, hogy értékeltek az érintettek  a pályáról, illetve annak széléről.

Szekeres János:

"Azt gondolom, hogy a vereség ellenére, a megyei I osztály egyik meghatározó csapata ellen  értünk el jó eredményt, ami bizakodásra ad okot az első bajnoki forduló előtt! Remélem a szurkolókat is sikerült meggyőzni arról, hogy idén is érdemes lesz a csapatunkat támogatni a bajnoki mérkőzéseken itthon és idegenben egyaránt! Hajrá Nova!"

 

Balogh Sándor (Csoki)

"Csapatunk nem vallott szégyent a jól erökböl álló Megyei I-es élcsapat Szepetnek ellen, jó meccs volt! Biztató játékot láttam és örülök a csapat teljesítményének."