Vereség a rangadón!

Vereség a rangadón!

A bajnokság negyedik fordulójában Gutorföldére látogattunk, ahol a szokásos szomszédvári rangadón nem csak az ellenféllel hanem a "pálya" talajával is meg kellett küzdeni. Sajnos nem kezdtük jól a meccset, nem voltunk elég élesek és hagytuk, hogy az ellenfél ránk erőltesse az akaratát. A félidő derekán vaskos játékvezetői tévedések után vezetést szerzett a Gutor, amelyet azonnal egalizálhattunk volna, ám a meccs helyzete kimaradt. A két hiányzó emberünk mellett a meccs elején már jött egy kényszerű csere sérülés miatt, majd egy újabb, amelyet már minőségi romlás nélkül nem bírtunk el.

A második játékrészben próbálkoztunk, de egy hatalmas hiba után az ellenfél eldöntötte a találkozó sorsát.

Összességében most játszottunk a leggyengébben az eddig lejátszott meccseinket figyelembe véve. Sajnos a hiányzók és a sérülések miatti kiesők nagyon hiányoztak, illetve a pálya minősége sem nekünk kedvezett. Ettől függetlenül ennél tudunk jobban játszani és fogunk is.

Gutorfölde - ADA Nova SE 2:0

 

Második számú csapatunk otthon fogadta a Csömödér KSE-t. Sajnos itt sem született számunkra kedvező eredmény, hiszen a vendégek hatalmas gólokat lőve 3:1-es győzelemmel térhettek haza.

ADA Nova SE II. - Csömödér KSE 1:3

 

Jövő héten próbálunk javítani, hiszen hazai pályán fogadjuk a Borsfát.

Lányaink is megkezdik a bajnoki menetelést, ők is itthon játszanak, a nagy rivális Zalaapáti ellen. 

Második számú csapatunk szabadnapos lesz.

 

Hajrá Nova!