Fontos győzelem domináns, jó játékkal

Felnőtt csapatunk a Megyei II. osztály egyik legjobb csapatával mérkőzött, a Zalaszentmihályiak kérésére pályaválasztói jog cserével. Az ellenfelünk kérésének eleget téve mi látogattunk Szentmihályra ezen az őszi hétvégén.

Ellenfelünk a tavalyi bajnokságból kiindulva nem számított nagy ellenállásra és nagyon meglepődtek a meccs elején, hiszen 4-5 totális ziccer mellett teljes fölényben a játék minden elemében föléjük nőve vezettünk. Sajnos mindössze csak 1:0-ra, hiszen kihasználatlanul hagytuk a nagyobbnál nagyobb helyzeteinket. A reális eredmény a félidő derekára 3-4 gólos novai vezetés lett volna ha picit is higgadtabbak vagyunk a kapujuk előtt. Ekkor a hazai csapat elkezdte a játékvezetőt presszionálni és minden sérelmüket ránk illetve a sporikra zúdította, ami tulajdonképpen eredményre vezetett, hiszen egy jogtalan büntetőből egyenlítettek, amely az első kapura tartó lövésük volt a találkozón. Abból az egész meccsen összesen kettőt értek el, jó indulattal hármat.

A félidőben megbeszéltek szerint újult erővel offenzíven és kezdeményezően támadtunk, melynek kialakított helyzetek és 2 kapufán csattanó labda lett az eredménye. A hazaiak tovább folytatták a nem túl férfias játékukat és a bíró presszionálását, mi pedig csak a 89-ik percben tudtunk a kapuba találni, eldöntve ezzel a meccs sorsát. 

Összességében egy jó iramú mérkőzésen, izgalmas körülmények között a sokkal jobb játékot nyújtó vendég csapat nyert egy jó focit "kislányos" formában játszó ellenfél otthonában. Ha a helyzeteinket jobb arányban használjuk ki akkor nagy arányú győzelmet könyvelhettünk volna el.

 

Zalaszentmihály SE - ADA Nova SE 1:2

Gólszerző:

Máyer Gergő

Farkas Milán

 

Megyei III. osztályú csapatunk Szilvágyon szomszédvári rangadón vedégszerepelt és egy parázs mérkőzésen hozta haza mindhárom bajnoki pontot. Nem volt könnyű a találkozó, hiszen a hazaiak vezettek a meccs elején de a mieink erejét mutatja, hogy hátrányból is képesek voltak fordítani, megszerezve ezzel a nagy presztízzsel bíró rangadó három bajnoki pontját.

Szilvágy SE - ADA Nova SE 2:5

Gólszerző:

Kiss Ferenc (2)

Gilicze József

Kámán Norbert

Balogh Ádám

 

A lányok jó játékkal, nagy arányú győzelmet aratva gyűjtögetik szorgalmasan a pontjaik számát, ezzel továbbra is a tabella elején tanyáznak.

ADA Nova SE - Gersekarát SE 16:1

Gólszerző:

Köröcz Bianka (7)

Vitusz Nikoletta (2)

Orbán Viktória (2)

Gángó Regina (2)

Horváth Vivien

Bakos Tímea

Melles Tamara

 

Ifistáink egy szoros meccsen a végére elfáradva sajnos alul maradtak Zalaszentmihályon, így ismét nem tudtunk 100%-os hétvégét csinálni.

 

Zalaszentmihály SE  U19 - ADA Nova SE  U19 - 3:1

 

Hajrá NOVA!