Previous Next

Nehéz de annál fontosabb győzelem Nagykapornakon

Megyei II. Osztályú csapatunk Nagykapornakon vendégszerepelt ahol nagyon kultúrált körülmények és egy szép pálya fogadott minket. Elismerés jár a Nagykapornaki Sportegyesület vezetőinek és dolgozóinak a munkájukért. Reméljük egyre több ilyen takaros és rendezett helyen tudunk majd a jövőben sportolni.

A mérkőzés a két csapat között egy kicsit visszafogott tempóban kezdődött és be kell vallani abszolút nem játszottunk jól, kiegyenlített játék folyt a pályán az első 45 percben. Ettől függetlenül nekünk akadt 1-2 lehetőségünk a gólszerzésre még így is. A kapornakiak masszívan védekeztek és relatíve ötletesen és gyorsan szőtték az ellentámadásaikat.

A szünetben kicsit átvariálva a koncepciónkat, a második játékrészben már egy kicsit jobban fociztunk. Ekkora már a fölényünk jelentősnek volt mondható, de egyszerűen nem tudtunk a kapuba találni. Kihagytunk nagy lehetőségeket, majd a kapufán is csattant a labda a lövésünk után, illetve a második tökéletesen jogos büntetőnket nem adta a meg a játékvezető. Eztán a  reklamáló játékosaink sárgázása következett, míg az ellenfél játékmegszakítás utáni labda elrúgásai, illetve a faltjai pedig retorzió nélkül maradtak. Egyszóval nem éppen konzekvens és igazságos játékvezetés mellett kellett megnyernünk a mérkőzést. A csapatunk erejét mutatja, hogy nem a legjobb játékkal, illetve a nyilvánvaló negatív körülmények mellett is sikerült eldönteni a találkozót a mi javunkra. 

A Nagykapornak masszív és ügyesen támadó csapat benyomását keltette és egyértelműen erősebb gárda annál, mint amit a jelenlegi tabellán elfoglalt helyezése reflektál, így a novai győzelem abszolút értékesnek mondható. Ezzel a győzelemmel csapatunk fellépett a dobogóra.

https://adatbank.mlsz.hu/league/52/20/20992/9.html

Nagykapornak SE - ADA Nova SE 0:2

Gólszerző:

Szabó Zsolt

Máyer Gergő

 

Megyei III-as csapatunk otthon fogadta a jó erőkből álló Szécsiszigetet. Sajnos ezen a napon nem igazán ment jól a játék a mieinknek így nem tudtunk hazai pályán pontot szerezni.

ADA Nova SE - Szécsisziget SE 2:3

Gólszerző:

Gilicze Zsolt

Balogh Ádám

 

Lányaink a szomszádvár Gutorföldét fogadták hazai pályán. A csapat nagyon meggyőző játékkal hatalmas fölénnyel és szép gólokat szerezve verte a Gutoriakat.

 

ADA Nova SE - Gutorfölde SK 13:1

Gólszerző:

Köröcz Bianka (4)

Luczi Evelin (4)

Orbán Viktória (2)

Vitusz Nikoletta

Horvát Vivien

Varga Laura

 

U19-es gárdánk a meccs elején nagyon "bealudt" Nagykapornakon és könnyű gólokat ajándékozott a hazaiaknak. Ezt követően feljavult a játékunk, viszont a játékvezető úgy döntött, hogy ezen a meccsen nem nyerhet a Nova! Sok egyéb érdekes ítélet mellett két 100%-os büntetőt érő nagykapornaki megmozdulás után megjegyzéseket téve a játékosaink képességére, nevetve továbbot intett. Játékosaink küzdöttek becsülettel de ezen a napon nem jöhetett össze a pontszerzés vagy a győzelem.

Nagykapornak SE - ADA Nova SE 5:3

Hajrá Nova!