Previous Next

Győzelem a szezon zárásán Bakon

Öt meccses nyeretlenségi sorozatot szakítottunk meg a szomszédvár Bak otthonában egy brusztolós és kifejezetten rossz meccsen.

A csapatra nyomasztólag hatott, hogy két magas szinvonalú meccsen sem sikerült pontot szerezni, holott a játék képe abszolút nem ezt mutatta, így Bakon mindenképpen 3 pontot szerettünk volna szerezni. Az első félidőben nagyon görcsösen és kimondottan rosszul fociztunk. A szünetben egy-két dolgon változtatva sikerült a félidő legelejétől magunkhoz ragadni a kezdeményezést és azonnal egyenlítettünk. Ezután helyzetek sokasága és hazai kapusbarvúrok jellemezték a találkozót. Szerencsére a győztes találatot is sikerült belőnünk, megszerezve ezzel a hőn áhított három bajnoki pontot. 

Összességében a csapat ezen a meccsen a küzdeni tudásának köszönheti a győzelmet, amely tulajdonképpen végig jellemezte a szezon alatt. 

Ezzel az eredménnyel hatodik helyen telelünk és megyünk el a téli pihenőre.

Nunkovics Sándor: "Az elso felidoben nagyon gyengen jatszott a csapat, viszont a masodik felidoben sokkal motivaltabbak voltunk es magabiztosan hoztuk el a 3pontot Bakról!"

BAK SE - ADA Nova SE 1:2

Gólszerző:

Galamb Pál (2)

Ifistáinkra nehzé meccs várt Bakon, hiszen az ellenfél nagyon erős felállásban fogadott minket és mindenképpen nyerni szerettek volna ellenünk. A felek tabella szomszédokként várták az összecsapást, melyet nagyon jól játszva sikerült megnyernünk.

Ezzel a sikerrel egy helyet előreléptünk a tabellán és a 12-ik helyről folytatjuk tavasszal a bajnokságot.

 

BAK SE - ADA Nova SE 1:3

Gólszerző:

Farkas M.

Szabó M.

Varga Sz.

 

Megyei III-as csapatunk is idegenben szerepelt az utolsó őszi meccsén, ők Tormaföldére látogattak. Sajnos egy gólos vereség lett a meccs vége, ám fiaink jól játszottak és nem sokon múlt a pontszerzés.

Tormafölde SE - ADA Nova SE 2:1

 Gólszerző:

Balogh Á.