Győzelem itthon!

ADA Nova SE - Baki SE 2:1

Gólszerző:

Szabó Zsolt (2)

Szépszámú nézősereg elött feszült egymásnak a két csapat, viszont sajnálatos módon nem megfelelően kezdtünk így a Bak malmára hajtottuk a vizet szinte az egész első félidőben. Nem voltunk elég dinamikusak és kezdeményezőek, az ellenfél pedig szépen tudta csalni az időt és a futballt is, amihez mi asszisztáltunk. A játékunk nem volt gördülékeny, és a mérsékelt teljesítménnyel nem tudtunk igazán veszélyes támadásokat vezetni. 

A szünetben kicsit átértékeltük a látottakat és a kedvezőtlen körülményeket, amelyek kettős fronton érintettek minket és érdekes módon egymást felerősítve szinte lehetetlenné tették a jó, stabil és nyugodt játékot!

Ez a két dolog egyértelműen az ellenfél játékmodora és a mellé tökéletesen "illeszkedő" játékvezetői attitűd, illetve képességek voltak. Ebben az elég erősen determinált környezetben a csapatunk nem tudott mást csinálni, mint küzdött a győzelemért, amelyet abszolút mértékben respektálni kell nézőnek, novai szimpatizánsnak! A játékosok mindent megtettek a győzelem érdekében és a meccs végén siker koronázta az erőfeszítéseket.

A győztes gól megszerzése után euforikus hangulatban ünnepelt a csapatunk a pálya közepén, amit mindig jó átélni! 

Reméljük, hogy a következő bajnokin már jobb játékkal párosul a küzdeni tudásunk!

 

Hajrá Nova!