Previous Next

Futball Éjszakája után jön a Bak

Pénteken az Egyesületünk apraja-nagyja találkozott a szurkolókkal, illetve egymással a Futball Éjszakája országos programsorozaton belül.

Rendkívül jó hangulatú estét töltöttünk együtt, amelyre szép számmal gyűltünk össze a Sportcetnrumban.

Még a sötétedés elött került lebonyolításra a 11-es rúgó verseny, ahol több magabiztos teljesítménynek és szép góloknak tapsolhattunk. Ezután a szurkolói ankét keretein belül mutattuk be új igazolásainkat, illetve beszéltünk idei évi terveinkről, céljainkról. A 7-es rúgó verseny már a programsorozat jellegének megfelelően villanyfényben zajlott már, amelyben szintén kiélezett csata folyt a végső sikerért.A közönségsikert egyértelműen a dekázó verseny hozta, hiszen rejtett tálentumok bukkantak fel és a lebonyolítsnak köszönhetően minden résztvevő tudását megcsodálhatta a nagyérdemű.

 

11-es rúgó győztesei:

Felnőtt. Kiss Ferenc

Gyerek: Bogdán Zoltán

 

7-es rúgó győztesei:

Felnőtt. Lendvai Gábor

Gyerek: Horváth Dominik

 

Dekázó verseny győztesei:

Felnőtt. Máyer Gergő

Gyerek: Kovács Attila

 

Nagyon köszönjük a szurkolóknak, hogy ennyien tiszteletüket tették a programon, bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát és a következő felvonásban is hasonló jókat fogunk tudni elmondani a rendezvényről, melyhez minden évben szeretnénk csatlakozni!

Nem lehet sokat pihenni viszont, hiszen Vasárnap 16:00 kezdettel a szomszédvár Bak csapatát fogadjuk bajnoki mérkőzésen a Léránt Lajos Sportcentrumban.

Nem csak mi, hanem a vendégek is jól indultak a bajnokság elején, így egy kiélezett és parázs hangulatú mérkőzésre van kilátás.

Ahhoz, hogy ott maradjuk az élmezőnyben -ami feltett szándékunk- mindenképpen be kellene gyűjteni a három pontot. Várjuk a szurkolókat a találkozóra, mert szüksége lesz a csapatnak a buzdításra, valami hasonló jellegűre, mint a legutóbbi becsehelyi megmérettetésen!

Hajrá Nova!