Previous Next

Fájó vereség idehaza

Nem tudtunk élni a lehetőséggel, nem voltunk képesek a dobogón igazán sűrűvé tenni a mezőnyt, hiszen 3:1 arányban kikaptunk a taktikus és az eredményt jól őrző FC Keszthelytől.

Az előző öt bajnoki fordulóban szerzett győzelmeinknek köszönhetően a dobogón találta magát a csapat és szerettük volna megközelíteni tabella első Letenyét. Sajnos nagyon enerváltan és kimondottan visszafogottan kezdtük a meccset. Ebben a játékrészben megérdemelten vezetett a vendég csapat, holott nekünk is voltak helyzeteink.

A második játékrészben már mondhatni, hogy felborult a pálya de csupán egyszer tudtunk a kapuba találni. Kapufákat rúgtunk, vagy ordító ziccerben hibáztunk, vagy éppen az ellenfél játékosai által is bevallott nyilvánvaló büntetőt nem ítélt meg a javunkra a játékvezető. A Keszthely a túloldalon pedig az egyetlen "támadásából" is képes volt gólt szerezni -  nem kis szerencsével. Ezen a meccsen nem csak a jó játék hiányzott, hanem az a kicsi szerencse is amivel legalább egy gólra tudtunk volna zárkózni, szorossá téve a találkozót.

Nem mehetünk el szó nélkül a játékvezető ténykedése mellett sem, aki végig asszisztálta a második féidei konzekvens keszthelyi időhúzást, amelyet komoly 3 perces hosszabbítással tudott kompenzálni, illetve ahogy az a fentiekben már említésre került egy teljesen jogos büntetőt nem ítélt meg a javunkra. 

Ha a helyzetek számát, kapufákat, ordító lehetőségeket vesszük alapul, akkor nem érdemeltünk vereséget, viszont ha a gyenge első félidő, a szokásosnál gyengébb játék és a játékvezetői egyoldalúság háromszögén keresztül vizsgáljuk a meccset, akkor nem voltunk ma elegek a győzelemre de még a pontszerzésre sem. Vasárnap egy újonc otthonában kell javítanunk!

ADA Nova SE - FC Keszthely 1:3

Gólszerző:

Podszkocs L.

 

Második számú csapatunk is vereséget szenvedett a hétvégén. Pákán vizitáltunk és sajnos 3:0-ás vereség lett a szombati kirándulás vége. A szombati játéknapok nem igazán ideálisak nekünk, ez meg is látszott a csapaton ezen a meccsen is. Jövő héten hazai pályán próbálunk javítani!

Páka VMSE - ADA Nova SE 3:0

 

Ifistáink egy olyan meccsen kaptak ki a Keszthelytől, amely nagyon könnyen lehetett volna szorosabb. Örvendetes, hogy a fiataljaink fejlődése meccsről meccsre egyre jobban kirajzolódik és bízunk benne, hogy a jövőben ez majd eredményesebb játékkal is párosul.

ADA Nova SE - FC Keszthely 1:5

Gólszerző:

Nagy J.

 

Lányaink játék nélkül "húzták" be a három pontot, hiszen a Gyenesdiás lemondta a mérkőzést.

 

Hajrá Nova!