Previous Next

Újabb pontokat hullajtottunk

A Megyei II. Osztály a 12. fordulóval folytatódott Október utolsó hétvégéjén. A gyönyörű idő és a jónak igérkező mérkőzés közönség csalogató volt, sokan látogattak ki a Léránt Lajos Sportcentrumba, hogy lássák a Cserszogtomaji SK vendégszereplését Nován.

Az első féildő kiegyenlített és jó szinvonalú játékot hozott, viszont a mérkőzés irama nem volt a legmagasabb. A vendégek jól kombináltak a középpályán, de nagy helyzeteket nem tudtak kialakítani. Ebben az időszakban mi inkább csak a pontrúgások és beadások után voltunk veszélyesek, de rendre hibáztunk a kapu elött, így szünetre maradt a gól nélküli döntetlen. 

A második etapban már egyértelműen a vendég csapat fölé kerekedett az ADA Nova SE és ha nagyon sok helyzetet nem is de lehetőségeket kialakítottunk, amelyeket nem tudtunk kihasználni. Sajnos a félidő derekán egy teljesen jogosan megítélt büntetőt is kihagytunk, amely tulajdonképpen megpecsételte a sorsunkat. Nem tudtunk nyerni, mert gyenge támadójátékot mutattunk.

Amennyiben a jövőben szeretnénk az élbolyhoz tartozni, akkor az ilyen fölényben lejátszott mérkőzéseket meg kell nyerni. Összességében jól játszottunk egy kifejezetten masszív csapat ellen, nekünk állt a zászló, de mégsem tudtuk begyűjteni a három pontot, ami a végelszámolásnál nagyon hiányozhat.

ADA Nova SE - Cserszegtomaji SK 0:0

 

U19-es csapatunk nagyon megizzasztotta az élmezőnyhöz tartozó Cserszegtomajt, akik csak egyetlen érdekes körülmények között született góllal bizonyultak jobbnak nálunk. 

ADA Nova SE - Cserszegtomaji SK 0:1

 

Lányainkra a múlt heti idegenbeli rangadó után egy újabb várt, hiszen a jó erőkből álló Zalaapáti vendégei voltak. Ráadásul volt törleszteni valónk, hiszen a bajnokság első fordulójában a Zalaapáti győzni tudott Nován.

A csajok nem túl jó játékkal de visszavágtak és sikerrel vették az akadályt. Ezzel megerősítették a vezető pozíciójukat a tabellán.

 

Zalaapáti - ADA Nova SE 1:4

Gólszerző:

Vitusz (2)

Körösz (2)