Továbbra sem sikerül nyerni

Csapatunk 3:2-es vereséggel zárta a bajnokság 13-ik fordulóját. A hazai Gelse taktikusan és nem kis szerencsével megnyerte a találkozót. Ha reálisan próbáljuk nézni a meccset, hiába volt a hatalmas fölényünk az ellenfél 4-5 kapuralövésből otthon tartotta a három pontot. Az egész találkozón hatalmas mezőnyfölényben játszottunk, ám kettő potyagólt ajándékoztunk a Gelsének, mi pedig az elmúlt fordulókhoz hasonlóan impotens és vérszegény kapu elötti teljesítményt nyújtottunk. Ha ezen nem tudunk változtatni akkor nem fogunk tudni nyerni senki ellen sem ebben az erős bajnokságban.

Ha a pozitívumokat akarjuk kiemelni, akkor mindenképpen meg kell említeni, hogy erős, dominiáns és jó erőállapotban lévő a jelenlegi csapatunk. Abszolút nem játszunk senki ellen alárendelt szerepkörben. Ezekre, mint biztos alapra lehet építkezni a jövőben. A hátralévő kettő fordulóban az a cél, hogy a negatív szériánk megszakadjon, illetve "lőtávolon" belül maradjunk a dobogót illetően a tavaszi szezonra.

Gelse SE - ADA Nova SE 3:2

Gólszerző:

Vitéz R. (2)

 

Ifistáink megizzasztották a jó erőkből álló Gelsét és csupán egy góllal maradtak alul. Bíztató, hogy hétről-hétre szoros meccseket tudunk játszani úgy, hogy a fiataljaink életkora nálunk a legalacsonyabb a bajnoki riválisokhoz képest. Bízunk abban, hogy a hátralévő két meccsen sikerült pontot, pontokat szerezni és feljebb léphetünk a tabellán.

 

Gelse SE - ADA Nova SE 4:3

Gólszerző:

Szabó M. (2)

Pál Á.

 

Második számú csapatunk hazai környezetben fogadta a Rédics együttesét és sajnos gyenge teljesítménnyel maradtunk alul. Nem könnyű a sorsolásunk de a hátralévő fordulókban javítani kell, hogy ne csússzunk le a tabellán.

ADA Nova SE - Rédics KSE 0:4